Om Lisensavtale for sluttbrukere

Lisensavtalen for sluttbrukere (Lisensavtalen) er en bindende avtale mellom deg og AO Kaspersky Lab, som fastsetter vilkårene for bruk av programmet.

Viktig: Les gjennom Lisensavtalen før du begynner å bruke programmet.

Du kan lese vilkårene i Lisensavtalen ved å åpne den i App Store.

Ved å installere Kaspersky Password Manager, bekrefter du at du har forstått og godtatt vilkårene i Lisensavtalen. Hvis du ikke godtar vilkårene i Lisensavtalen, må du ikke installere Kaspersky Password Manager og bruke Kaspersky Password Manager.